ARCTIC DESIGN WEEK 2018

Maailman pohjoisin muotoiluviikko tulee taas 19.2.-25.2.2018

ARKTINEN MUUTOS

Teemana vuonna 2017 on Arctic Transition- Arktinen muutos. Miten vastaamme Arktisella tapahtuviin muutoksiin. Miten kehitämme toimintaamme sekä ympäristöämme kestävästi arktisen osaamisen ja erityisesti muotoilun avulla.

MISH MASH

MISH MASH on formaatti jossa kuunnellaan, haastetaan, väitellään, keskustellaan ja tehdään.

MISSIO

Missiomme on tuoda esiin ja kehittää arktisen alueen kulttuuria, hyvinvointia ja liiketaloudellisia mahdollisuuksia muotoiluajattelun ja muotoilun menetelmien avulla.

Tervetuloa maailman pohjoisimmalle muotoiluviikolle

Maailman pohjoisin muotoiluviikko, Arctic Design Week, järjestetään Rovaniemellä 20.-26. helmikuuta 2017. Yhdeksännen kerran järjestettävä tapahtuma tunnettiin ennen nimellä Rovaniemi Design Week.

Viikko kokoaa muotoilun asiantuntijat keskustelemaan arktisen muotoilun mahdollisuuksista ja tulevaisuudesta yritysten ja asukkaiden kanssa. Viikon ohjelmaan kuuluu näyttelyitä, seminaareja, keskusteluja, design-putiikki, brunssi, muotinäytöksiä sekä lukuisia muita mielenkiintoisia tapahtumia.

Viikon järjestäjiä ovat Rovaniemen kaupunki ja Rovaniemen Kehitys Oy, Lapin yliopiston Taiteiden tiedekunta, Tiedekeskus Pilke, Arktikum ja useat yhteistyöyritykset.